Főoldal  
Cégünkről  
Üzleteink  
Nagykereskedelem  
Kapcsolat  
   

Cégünkről

Cégünk 2012. március 23-án alakult. A társaság célja, hogy a többéves kereskedelmi tapasztalatok felhasználásával rendkívül magas színvonalon, széles választékkal és egy teljesen új irányzattal lépjen fel a hazai használtruha piacon.
Első üzletünk Veszprémben nyílt 2012. április 5-én nyílt. Az akkor még 100 m2-es üzletet néhány nagyon sikeres hónap után 2013. januárjában 300 m2-es területre bővítettük.
Ezzel létrehoztuk a legszélesebb választékú, az egyik legjobb minőségű és Veszprém megye egyik legnagyobb üzletét a város szívében. A használtruhákat és lakástextil termékeket főként Németországból importáljuk. A német divat jól illeszkedik a magyarhoz, így ezek a termékek nagyon kedveltek vásárlóink és viszonteladóink körében. Nagykereskedelmi partnereink részére kizárólag kiváló minőségű termékeket kínálunk, hiszen a vásárlók elégedettsége a legfontosabb számunkra.

2016. március 1-től várjuk Önöket Győrben is! 400 m2-en, óriási választékkal, a megszokott kiváló minőséggel és kedves, udvarias kiszolgálással! Látogasson el hozzánk! Címünk: 9022 Győr, Szent István út 19. (4 évszak prémium használtruha üzlet).

Köszönjük, hogy minket választott!

Tisztelettel,
Dinev András
Ügyvezető

  Minden jog fenntartva: Dinev Textil Kft. © 2013